Kuljetukset Oulusta koko Suomeen ja Pohjoismaihin

Kuljetusliikkeemme pyrkii tarjoamaan kuljetukset monenlaisiin kuljetustarpeisiin. Saat kauttamme kuljetukset moneen eri lähtöön. Olemme erikoistuneet sopimuskuljetuksiin jossa sopimuksissa myös tilaaja turvaa sujuvan kuljetuksen pitkäksi aikaa.

Luotettavat yhteistyökumppanit ovat kullan arvoisia - Käytämme valikoituja alihankkijoita turvaamaan asiakkaidemme tarpeet.

Kuljetuskalusto

Kalustomme on varustettu kuljetusseurantajärjestelmällä, jolla pyrimme tehostamaan toimintaamme ja näemme reaaliaikaisesti missä kalustomme liikkuu. Logistiikka pelaa ja aikataulu pitää!

Kappaletavarakuljetus - rahtikuljetus

Kappaletavarakuljetus on selkeämpi nimike massatavaralogistiikalle. Ilman toimivaa logistiikkaa Suomi pysähtyy. Kappaletavarakuljetusta on kaikki tuhansista pikkupaketeista muutamaan yksittäiseen isoon kappaleeseen.

ADR/VAK - vaarallisten aineiden kuljetus

Vaarallisten aineiden kuljetus on tarkkaan määritelty Trafin sivuilla. Kuljettajillamme on ajantasainen ajolupa vaarallisten aineiden kuljetuksiin. Tällä pidämme tieliikenteen turvattuna.

Lämpösäädellytkuljetukset

Lämpösäädellyillä kuljetuksilla turvataan kuljetettavan tavaran pysyminen plussan puolella. Liimat, rasvat ja muut vastaavat tuotteet tarvitsevat eriasteisen suosituslämpötilan koko kuljetuksen ajan. Saat meiltä kaluston jossa kuljetettava tavara on perille saapuessaan säilyttänyt oikean lämpötilan.

Erikoiskuljetukset ja lavettikuljetukset

Erikoiskuljetuksissa ja lavettikuljetuksissa tarjoamme parasta.

Lue lisää